Subsidie wasserij apparatuur 14,5% aanschaf voordeel!

Energie-investeringsaftrek (EIA) van toepassing voor energiezuinige professionele wasmachines en drogers.

Subsidie wasserij apparatuur, Ook zijn wij van professionelewasmachine.com in bezit van een partner die toon aangevend is in het aanvragen van Subsidies voor de energie Investeringsaftrek (EIA)

Subsidies voor energie – energie Investeringsaftrek (EIA)

Het stimuleren van energiebesparing en toepassing van duurzame energie. Als u investeert in processen die leiden tot een lager energieverbruik of in apparatuur die zorgt voor meer inzet van duurzame energie dan is de (EIA) een interessante subsidie.

De EIA is een fiscale aftrekregeling. De regeling biedt direct financieel voordeel aan ondernemers die investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie. Behalve de afschrijving is van de investering (aanschaf- en voortbrengingskosten) van deze bedrijfsmiddelen 58% extra aftrekbaar van de fiscale winst.

Opvallend en belangrijkste wijzigingen EIA 2016

  • Het aftrekpercentage van de Energie Investeringsaftrek stijgt van 41,5% naar 58%. Daarmee stijgt uw gemiddelde netto voordeel van
    Professionele wasmachines, energie label

    Professionele wasmachines, energie label

    circa 10% naar 14,5%!

Tip:

De Energie Investeringsaftrek is te combineren met de (KIA) dit staat voor Kleinschaligheids inversteringsaftrek voor meer informatie zie:

informatie Kleinschaligheid inversteringaftrek

Interessant voor u? Wilt u weten welke apparaten hiervoor in aanmerking komen neem dan contact op: 0639669578 of info@professionelewasmachine.com of via het contact formulier